Trăiește după bunul plac

Poartă-ți poverile cu demnitate și nu-ți da comorile pe mărunțișuri, oamenii vor încerca, oricum, să-ți fure totul, lăsându-ți sufletul-n ruine.

De multe ori te vei simți prea slab pentru a-ți duce luptele, însă puterea nu te va lăsa vreodată, așa că alungă-ți din gând vocile neputinței și înarmează-te cu răbdare, lucrurile bune au nevoie de timp pentru a-și găsi drumul către tine.
Umple-ți zilele cu oameni ale căror povești nu s-ar mai contura la fel de frumos fără tine în ele, oameni care își găsesc fericirile sub genele tale pline de întrebări și răspunsuri, oameni alături de care zâmbetele se revarsă la infinit, și renunță la cei ce-ți întunecă seninul ochilor.

Visează la ceea ce îți face inima să tresalte și îndeasă în ochii tăi toate minunile lumii, fără să te gândești că s-ar împrăștia la prima adiere de vânt.

Trăiește după bunul plac și lasă în urmă amarul care îți răscolește sufletul. Viața este prea scurtă pentru dezamăgiri trecute, iubiri neîmplinite și întrebări de prisos…e prea frumoasă, prea pentru sufletul tău!

Share: